هتل عباسی اصفهان

هتل عباسی اصفهان (Abbasi Isfahan) از مشهورترین و قدیمی‌ترین اقامتگاه‌ها در ایران و جهان است که 300 سال قدمت دارد. معماری بی‌نظیر و فضاسازی‌های چشم‌نواز این هتل، آن را به یکی از خاص‌ترین گزینه‌ها در رزرو هتل اصفهان تبدیل کرده است. هتل شاه عباسی اصفهان به دستور شاه حسین صفوی برای مادرش به عنوان مدرسه ساخته شد و بعدها به اقامتگاه تبدیل شد. اکنون این هتل زیبا با 225 اتاق و سوئیت متنوع به صورت اتاق‌های یک تخته، دو تخته، سوئیت‌های قاجاری و پردیس، و آپارتمان‌های دو و سه خوابه بهترین شرایط اقامت را برای مهمانان فراهم می‌کند. رزرو هتل عباسی اصفهان فرصتی است تا علاوه بر سکونت در بنایی تاریخی و باشکوه، دسترسی راحتی نیز به جاذبه‌های مهم شهر شامل میدان نقش جهان، سی‌وسه پل، عمارت عالی‌قاپو و کاخ چهل‌ستون داشته باشید.

هتل بزرگ مراغه

هتل بزرگ مراغه(دریا سابق) تنها هتل چهار ستاره باغ شهر فرهنگی و تاریخی و پایتخت نجوم ایران، مراغه در سال 1366 افتتاح و در سال 1383 با اجرای پروژه ای عظيم سيمای هتل بصورت زيبا و مدرن تغيير يافت و آخرین بازسازی آن در سال 1389 صورت گرفت. ساختمان هتل در 5 طبقه بنا و دارای 68 باب اتاق و سوئیت با امکانات رفاهی مناسب می‌باشد. موقعیت مکانی این مجموعه موجب دسترسی آسان به ایستگاه راه آهن، ترمینال مراغه، اماکن دیدنی و تاریخی از جمله گنبد کبود، گنبد غفاریه و موزه ایلخانی گردیده است. هتل بزرگ مراغه با برخورداری از پرسنلی مجرب و امکانات رفاهی مناسب اقامتی خوش را برای شما میهمانان گرامی آرزومند است.
ظرفیت لابی
با ظرفیت 35 نفر
تاریخ ساخت
1366
وضعیت ترافیک
خارج از محدوده ترافیک
وضعیت دید هتل
کوچه و محوطه هتل
تعداد تخت‌ها
150
مشاهده کمتر

جلسه هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران برگزار شد/ بسته پیشنهادی جامعه برای تقویت گردشگری در برنامه هفتم توسعه

جلسه هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران عصر سه‌شنبه 4 مرداد برگزار شد. این جلسه که در هتل باباطاهر تهران برگزار شد به بررسی مسایل روز صنعت هتلداری اختصاص داشت.
به گزارش سایت جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در این جلسه که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، ابتدا دبیر کمیته برنامه‌ریزی جامعه، گزارشی از جلسه صبح 4 مرداد این کمیته ارائه کرد. از جمله مباحث مطرح‌شده در کمیته، برنامه هفتم توسعه بود که اعضا با ارائه درخواست‌ها و پیشنهادهایی، مصوبات کمیته را تکمیل کردند. قرار شد در روزهای آینده، نسخه نهایی بسته پیشنهادی جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در ارتباط با نقش و جایگاه صنعت گردشگری در برنامه هفتم توسعه آماده و به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از جلسه، رییس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران توضیحاتی در خصوص جلسه صبح روز 4 مرداد با شرکت‌های ارائه دهنده خدمات PMS فعال در صنعت هتلداری ارائه داد. قرار شد نتایج جلسه مورد بررسی قرار گیرد و در مراحل بعدی برای تسهیل شرایط همکاری هتل‌ها با این شرکت‌ها گام‌های دیگری برداشته شود.

بحث و تبادل نظر در خصوص اقامتگاه‌های غیرمجاز و به طور مشخص «خانه‌ مسافر»ها و رایزنی برای جلوگیری از فعالیت همه اقامتگاه‌هایی که بدون مجوز و فارغ از نظارت‌های قانونی فعالیت می‌کنند، از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه هیات مدیره بود.

همچنین بحث درباره ضرورت تفکیک نرخ ارزی و نرخ ریالی هتل‌ها برای مهمانان داخلی و خارجی که در جلسات قبلی هم مطرح شده بود، در این جلسه هم ادامه یافت. اعضا موکدا به دنبال پی‌گیری مساله از طریق مراجع و نهادهای مربوطه شدند.

موضوع بعدی، ضرورت بررسی درجه‌بندی هتل‌ها و رسیدن به آخرین، به‌روزترین و دقیق‌ترین آمار در این زمینه بود. اعضا بر اهمیت و الزام حرفه‌ای تطبیق کیفیت خدمات با تعداد ستاره‌های هر هتل بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده تاکید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *