هتل عباسی اصفهان

هتل عباسی اصفهان (Abbasi Isfahan) از مشهورترین و قدیمی‌ترین اقامتگاه‌ها در ایران و جهان است که 300 سال قدمت دارد. معماری بی‌نظیر و فضاسازی‌های چشم‌نواز این هتل، آن را به یکی از خاص‌ترین گزینه‌ها در رزرو هتل اصفهان تبدیل کرده است. هتل شاه عباسی اصفهان به دستور شاه حسین صفوی برای مادرش به عنوان مدرسه ساخته شد و بعدها به اقامتگاه تبدیل شد. اکنون این هتل زیبا با 225 اتاق و سوئیت متنوع به صورت اتاق‌های یک تخته، دو تخته، سوئیت‌های قاجاری و پردیس، و آپارتمان‌های دو و سه خوابه بهترین شرایط اقامت را برای مهمانان فراهم می‌کند. رزرو هتل عباسی اصفهان فرصتی است تا علاوه بر سکونت در بنایی تاریخی و باشکوه، دسترسی راحتی نیز به جاذبه‌های مهم شهر شامل میدان نقش جهان، سی‌وسه پل، عمارت عالی‌قاپو و کاخ چهل‌ستون داشته باشید.

هتل بزرگ مراغه

هتل بزرگ مراغه(دریا سابق) تنها هتل چهار ستاره باغ شهر فرهنگی و تاریخی و پایتخت نجوم ایران، مراغه در سال 1366 افتتاح و در سال 1383 با اجرای پروژه ای عظيم سيمای هتل بصورت زيبا و مدرن تغيير يافت و آخرین بازسازی آن در سال 1389 صورت گرفت. ساختمان هتل در 5 طبقه بنا و دارای 68 باب اتاق و سوئیت با امکانات رفاهی مناسب می‌باشد. موقعیت مکانی این مجموعه موجب دسترسی آسان به ایستگاه راه آهن، ترمینال مراغه، اماکن دیدنی و تاریخی از جمله گنبد کبود، گنبد غفاریه و موزه ایلخانی گردیده است. هتل بزرگ مراغه با برخورداری از پرسنلی مجرب و امکانات رفاهی مناسب اقامتی خوش را برای شما میهمانان گرامی آرزومند است.
ظرفیت لابی
با ظرفیت 35 نفر
تاریخ ساخت
1366
وضعیت ترافیک
خارج از محدوده ترافیک
وضعیت دید هتل
کوچه و محوطه هتل
تعداد تخت‌ها
150
مشاهده کمتر

اگر نرخ ارزی هتل‌ها آزاد شود، به گردشگران داخلي تخفيف ويژه مي‌دهيم/ تفويض اختيارات بيشتر به تشكل‌هاي گردشگري ضروري است

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان فارس گفت: بعد از دو سال کرونا که هتل‌ها با مشکلات ناشی از آن دست به گریبان بودند، نوروز امسال نسبتاً اوضاع بهتر بود. طوری‌که از ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ تا اول ماه مبارک رمضان، هتل‌ها ضریب اشغال قابل قبولی داشتند. بعد از پایان ماه مبارک و در تعطیلات عید سعید فطر هم از آنجایی‌که شیراز اردیبهشت بسیار دلنشین و مطلوبی دارد و آب و هوای شیراز در این ماه زبان زد است، باز هم شاهد ضریب اشغال خوبی بودیم.
سید حسن سیادتان در گفت‌وگو با سایت جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران عنوان کرد: خوشبختانه در هیچ کدام از این دو مقطع، شکایات چندانی از هتل‌ها نداشتیم و از این نظر نسبت به سالهای گذشته وضعیت بسیار بهتری داشتیم که این، جای خرسندی دارد.

عضو هیئت مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران افزود: خواسته ما از بخش دولتی این است که نرخ اقامت در هتل‌ها به جامعه هتلداران واگذار شود. این منصفانه نیست که نرخ را شهریور هر سال به ما اعلام کنند و ما با وجود این‌همه تورم که در طول سال گریبان‌گیر جامعه است، مجبور باشیم با همان نرخ کار کنیم. در تمام دنیا هم به همین صورت است و در فصل‌های پررونق و کم‌رونق، نرخ‌ها بر اساس تشخیص بخش خصوصی تغییر می‌کند.

سیادتان درباره نرخ ارزی هتل‌ها هم گفت: الان یک هتل پنج ستاره ما از گردشگر خارجی ۲۵ تا ۳۰ دلار می‌گیرد؛ در حالی که این نرخ در کشورهای اروپایی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار است. بنابراین یکی از درخواست‌های ما که انتظار داریم هر چه زودتر نسبت به آن تصمیم‌گیری راهگشایی بشود، تعیین تکلیف در ارتباط با نرخ ارزی است. اگر نرخ ارزی متناسب با خدمات هتل‌ها باشد، می‌توانیم برای هموطنان‌مان در ازای آن تخفیف‌هایی قائل شویم. نرخ ارزی هتل‌ها باید با استاندارد جهانی متناسب باشد‌. البته نرخ ارزی در کشورهای مختلف تفاوت‌هایی دارد. ما می‌توانیم در سطح خدمات هتل‌های خودمان نرخ ارزی متناسبی تعیین کنیم که عواید آن هم به صنعت گردشگری و هتلداری برسد و هم به مردم و هم اینکه هتل‌ها دست‌شان برای در نظر گرفتن تخفیف‌های ویژه برای گردشگران داخلی و هم وطنان باز تر باشد. معنای حرف من این است که ما به جای اینکه سوبسید را به گردشگران خارجی بدهیم و آن را برای هموطنان خودمان در نظر بگیریم.اگر نرخ ارزي هتل‌ها افزايش يابد، گردشگران داخلي مي‌توانند از تخفيف‌هاي ويژه هتل‌ها بهره‌مند شوند.

او با گلایه از تاثیرات بازدارنده تورم در کار هتلداری توضیح داد: به عنوان مثال ما در زمینه صبحانه مسافران در حال حاضر دچار مشکل هستیم. صبحانه هتل ۵ ستاره در ازای هر یک نفر ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان در می‌آید. این مشکل باید برطرف شود تا از فشاری که بر اثر آن روی دوش هتل‌هاست کاسته شود؛ در غیر این صورت یکی از راه‌ها این خواهد بود که هزینه اتاق را از هزینه صبحانه جدا کنیم؛ کما این که در خیلی از کشورها این اتفاق افتاده است. مثلاً در کشور امارات مسافر بابت صبحانه هزینه می‌پردازد اما با ۵۰ درصد تخفیف. همین‌طور خیلی از کشورهای اروپایی از الگوهای مشابه استفاده می‌کنند.

او در پایان رفع مشکل پروانه بهره‌برداری هتل‌ها و مسئله سامانه جانا، رسیدگی به هتل هایی که برای هزینه های جاری بازسازی ترمیم و… نیاز به تسهیلات دارند، همین‌طور تفویض اختیارات بیشتر به تشکل‌های بخش خصوصی و از جمله جامعه هتلداران را که در اسناد بالادستی نظام هم مورد تاکید قرار گرفته است، از دیگر خواسته‌های مهمی دانست که باید دولت به آن توجه ویژه داشته باشد و ابراز امیدواری کرد که در سال جاری این مطالبات تحقق پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *