هتل عباسی اصفهان

هتل عباسی اصفهان (Abbasi Isfahan) از مشهورترین و قدیمی‌ترین اقامتگاه‌ها در ایران و جهان است که 300 سال قدمت دارد. معماری بی‌نظیر و فضاسازی‌های چشم‌نواز این هتل، آن را به یکی از خاص‌ترین گزینه‌ها در رزرو هتل اصفهان تبدیل کرده است. هتل شاه عباسی اصفهان به دستور شاه حسین صفوی برای مادرش به عنوان مدرسه ساخته شد و بعدها به اقامتگاه تبدیل شد. اکنون این هتل زیبا با 225 اتاق و سوئیت متنوع به صورت اتاق‌های یک تخته، دو تخته، سوئیت‌های قاجاری و پردیس، و آپارتمان‌های دو و سه خوابه بهترین شرایط اقامت را برای مهمانان فراهم می‌کند. رزرو هتل عباسی اصفهان فرصتی است تا علاوه بر سکونت در بنایی تاریخی و باشکوه، دسترسی راحتی نیز به جاذبه‌های مهم شهر شامل میدان نقش جهان، سی‌وسه پل، عمارت عالی‌قاپو و کاخ چهل‌ستون داشته باشید.

هتل بزرگ مراغه

هتل بزرگ مراغه(دریا سابق) تنها هتل چهار ستاره باغ شهر فرهنگی و تاریخی و پایتخت نجوم ایران، مراغه در سال 1366 افتتاح و در سال 1383 با اجرای پروژه ای عظيم سيمای هتل بصورت زيبا و مدرن تغيير يافت و آخرین بازسازی آن در سال 1389 صورت گرفت. ساختمان هتل در 5 طبقه بنا و دارای 68 باب اتاق و سوئیت با امکانات رفاهی مناسب می‌باشد. موقعیت مکانی این مجموعه موجب دسترسی آسان به ایستگاه راه آهن، ترمینال مراغه، اماکن دیدنی و تاریخی از جمله گنبد کبود، گنبد غفاریه و موزه ایلخانی گردیده است. هتل بزرگ مراغه با برخورداری از پرسنلی مجرب و امکانات رفاهی مناسب اقامتی خوش را برای شما میهمانان گرامی آرزومند است.
ظرفیت لابی
با ظرفیت 35 نفر
تاریخ ساخت
1366
وضعیت ترافیک
خارج از محدوده ترافیک
وضعیت دید هتل
کوچه و محوطه هتل
تعداد تخت‌ها
150
مشاهده کمتر

نشست اعضای هیات‌مدیره جوامع هتلداری استان‌های سراسر کشور برگزار می‌شود

به گزارش هتل‌نیوز، رئیس جامعه هتلداران ایران اظهار داشت: نشست اعضای هیات‌مدیره جوامع هتلداری استان‌های سراسر کشور، ۱۲ اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

“جمشید حمزه‌زاده” ضمن اعلام این خبر، ابراز داشت: روسا و مدیران عامل گروه‌های هتلداری بخش‌های دولتی و خصوصی کشور نیز در این نشست یک روزه حضور خواهند داشت.

وی افزود: در این نشست، موانع و مشکلات صنعت هتلدارای کشور مورد بررسی و تبادل نظر حاضرین قرار خواهد گرفت.

رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به تعویق زمان برگزاری جشنواره ملی هتل نیز گفت: برگزاری جشنواره ملی هتل به دلیل همزمانی با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران به اوایل سال آینده موکول شد.

وی در پایان در رابطه با تذکر اخیر معاون قضایی دادستان کل کشور به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در رابطه با بازرسی و حسابرسی شرکت‌های بخش خصوصی نیز گفت: اقدام بسیار خوبی صورت گرفته است زیرا بسیاری فعالان بخش خصوصی از جمله هتلداران از این موضوع گله‌مند بودند که سازمان تامین اجتماعی در بازرسی‌ها، کلیه حساب‌های مالی 10 سال گذشته را مورد بررسی قرار می‌داد ولی اکنون فقط مجاز به حسابرسی سال آخر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *