هتل عباسی اصفهان

هتل عباسی اصفهان (Abbasi Isfahan) از مشهورترین و قدیمی‌ترین اقامتگاه‌ها در ایران و جهان است که 300 سال قدمت دارد. معماری بی‌نظیر و فضاسازی‌های چشم‌نواز این هتل، آن را به یکی از خاص‌ترین گزینه‌ها در رزرو هتل اصفهان تبدیل کرده است. هتل شاه عباسی اصفهان به دستور شاه حسین صفوی برای مادرش به عنوان مدرسه ساخته شد و بعدها به اقامتگاه تبدیل شد. اکنون این هتل زیبا با 225 اتاق و سوئیت متنوع به صورت اتاق‌های یک تخته، دو تخته، سوئیت‌های قاجاری و پردیس، و آپارتمان‌های دو و سه خوابه بهترین شرایط اقامت را برای مهمانان فراهم می‌کند. رزرو هتل عباسی اصفهان فرصتی است تا علاوه بر سکونت در بنایی تاریخی و باشکوه، دسترسی راحتی نیز به جاذبه‌های مهم شهر شامل میدان نقش جهان، سی‌وسه پل، عمارت عالی‌قاپو و کاخ چهل‌ستون داشته باشید.

هتل بزرگ مراغه

هتل بزرگ مراغه(دریا سابق) تنها هتل چهار ستاره باغ شهر فرهنگی و تاریخی و پایتخت نجوم ایران، مراغه در سال 1366 افتتاح و در سال 1383 با اجرای پروژه ای عظيم سيمای هتل بصورت زيبا و مدرن تغيير يافت و آخرین بازسازی آن در سال 1389 صورت گرفت. ساختمان هتل در 5 طبقه بنا و دارای 68 باب اتاق و سوئیت با امکانات رفاهی مناسب می‌باشد. موقعیت مکانی این مجموعه موجب دسترسی آسان به ایستگاه راه آهن، ترمینال مراغه، اماکن دیدنی و تاریخی از جمله گنبد کبود، گنبد غفاریه و موزه ایلخانی گردیده است. هتل بزرگ مراغه با برخورداری از پرسنلی مجرب و امکانات رفاهی مناسب اقامتی خوش را برای شما میهمانان گرامی آرزومند است.
ظرفیت لابی
با ظرفیت 35 نفر
تاریخ ساخت
1366
وضعیت ترافیک
خارج از محدوده ترافیک
وضعیت دید هتل
کوچه و محوطه هتل
تعداد تخت‌ها
150
مشاهده کمتر

هتل‌های فارس، چشم به راه دریافت تسهیلاتِ مصوب برای بازسازی

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان فارس ضریب اشغال هتل‌های این استان را در هفته اول فروردین راضی کننده خواند و پیش‌بینی کر در پایان هفته دوم آمار اشغال هتل‌ها راضی‌کننده باشد.

سیدحسن سیادتان در گفت‌وگو با سایت جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران گفت: از اول فروردین ۱۴۰۲ تا پایان هفته اول نوروز، ضریب اشغال هتل‌های استان فارس بین ۹۰ تا ۹۵ درصد بود. برای هفته دوم نوروز هم تاکنون ۶۵ درصد ظرفیت‌ هتل‌ها پر شده که پیش‌بینی می‎شود در روزهای آینده به ۸۰ درصد برسد. چون شیراز به لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار گرفته که بسیاری از مسافران بوشهر، بندرعباس و دیگر شهرهای جنوبی برای بازگشت به شهرهای خود، شیراز را به عنوان شهر عبوری برای اقامت در نظر می‌گیرند.

او با بیان این‌که ۱۹ هتل در استان در حال ساخت است، عنوان کرد که ۳ تا از این هتل‌ها در سال جاری افتتاح خواهند شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان فارس همچنین به ضرورت بازسازی و تجهیز هتل‌های این استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته طی مصوبه‌ای، بودجه‌ای برای ارائه تسهیلات جهت بازسازی هتل‌ها در نظر گرفته شد؛ اگر بر اساس آن مصوبه این مبالغ در سال جاری به هتل‌ها پرداخت شود، شاهد بازسازی و به روز رسانی هتل‌های در سال ۱۴۰۲ خواهیم بود.

سیادتان افزود: از آنجایی که این بازسازی فاز به فاز انجام می‌شود و هتل‌ها هم‌زمان با عملیات بازسازی به فعالیت خودشان می‌پردازند، شرایط برای بازپرداخت این تسهیلات شرایط خوبی خواهد بود. بنابراین بانک‌ها می‌توانند با در نظر گرفتن این شرایط از بازپرداخت به موقع و منظم تسهیلات خود خاطرجمع باشند. امیدواریم با همکاری دولت و به طور مشخص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال جاری شاهد اجرای مصوبه سال گذشته در ارتباط با پرداخت تسهیلات برای بازسازی هتل‌ها باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *